maxpaynemm jesteś pewny że stary parktronik i nowy columbus będzie współpracował przez polar Fisa?
przecież stare parktroniki działały chyba po can a nowe i columbus wraz z nowym GW po uds .
rami, jakim cudem masz DPF km :?: U mnie jest DPF Regen, ktory aktywuje sie podczas wypalania, wartosci od 1 do ok 200. SW mam takie samo, SN: 20001025. Lacznie jest 36 opcji do wyboru. Turbo °C to chyba na PL przetlumaczyli Dolot °C.
rami jak to możliwe przecież stary parktronic (76) + nowy geteway = Columb :diabelski_usmiech
Columb nowy działa po uds chyba, że polar fis jest jako decoder pomiędzy usd i can . rami czy przed polar fisem miałeś parktronica na columbie???
rami jak to możliwe przecież stary parktronic (76) + nowy geteway = Columb :diabelski_usmiech
Columb nowy działa po uds chyba, że polar fis jest jako decoder pomiędzy usd i can . rami czy przed polar fisem miałeś parktronica na columbie???
przed Columbem mialem Strema z fabryki i parktornik jest z fabryki.
Kiedy dalem coluba park nie chodil na nim.
Dalem polara i po kliku aktualizacjakch sw polaru, parktronick na Columbu chodzi sprawnie. z czego mam bardzo wielkom radosc.
Jak pisalem ,Columba mam pare misecy i jest v nim upraviony SW aby chodil v mojim smaochodzie sprwnie s multikierovnicom i maxidotem.
[ Dodano: Pon 03 Cze, 13 19:00 ]
Zamieszczone przez marbab
rami, jakim cudem masz DPF km :?: U mnie jest DPF Regen, ktory aktywuje sie podczas wypalania, wartosci od 1 do ok 200. SW mam takie samo, SN: 20001025. Lacznie jest 36 opcji do wyboru. Turbo °C to chyba na PL przetlumaczyli Dolot °C.
marbab
to mnie niepytaj. Dodali i ja jeatem za to szczensliwy.
rami, dzieki, mamy rozne ECU, juz napisalem do Polara i powinni dodac to w nastepnym updacie. Turbo 18 °C to chyba na zimnym aucie ? U mnie podczas jazdy dochodzi nawet do 800 °C.
Komentarz